fbpx

Ett steg närmare hälsa!

LTG WInner Logo

Vaginal HIFU

Vaginal HIFU

Återstramning / Stressinkontinens

Kvinnans underliv förändras naturligt under livets gång. Barnafödande, klimakteriet är några av de mest vanliga orsaker till sådana förändringar. Detta kan ofta leda till besvär såsom inkontinens, urinvägsinfektioner, eller klåda. Även obehag vid träning eller smärta vid samlag är vanligt. Dessutom kan underlivet förlora i elasticitet och volym

Lider du av stressinkontinens, torrhet eller förslappning i bäckenbottenmuskulatur? Detta är något som diskuteras i små bokstäver, effekterna ifrån en förlossning, åldring eller komplex över dom intima områden. Flertal kvinnor kan känna torrhet, förlust av vaginala muskler och smärta under samlag.Nu finns det en effektiv behandling mot detta. Behandlingen är smärtfri och kräver ingen konvalescens. Patienterna blir i regel av med sin stressinkontinens och upplever en positiv effekt på sexuallivet.

HIFU systemet består av en icke-invasiv, fokuserad ultraljudsteknik med direkt fokus på slemhinnans fibrösa skikt & muskelskikt i vaginalområdet.

Effekter:

 • Ökad sexuell njutning.
 • Ökad fuktighet & eliminering av torrhet.
 • Förbättrad känslighet genom cellregenerering.
 • Omfattande förbättring av intimhälsa & mindre risk för infektioner.
 • Förbättring av inkontinens problematik

HIFU Vaginal lämpar sig för kvinnor som önskar en tightare, trängre & mer elastisk vagina. Proceduren är snabb, icke invasiv & åsamkar ingen smärta. Ingen konvalescens är nödvändig. Behandlingen främjar dessutom kontrollen över urinblåsan

Med precision värmer man vävnaden på exakt det djup man vill påverka Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagen-nybildning, uppstramning av djupa lagrar, försnävning av vaginan.

HIFU maskinen är en skönhetsutrustning som används för att lösa problem med vaginal avslappning för kvinnor, den är icke-invasiv, resulterar i snabb återhämtning och är en enkel behandling. 

VAGINAL HIFU är den senaste tekniken. En person behöver vanligtvis cirka 2-3 behandlingar. En behandling 2-3 månaders mellanrum. 

Behandlingen är bra för

 • Att ge en kraftig vaginal åtdragning och stärkande effekt för att förbättra sexlivet
 • Att ge en ökad vaginal smörjning och eliminering av torrhet
 • Att ge en förbättrad vaginal känslighet genom cellregenerering
 • Att ge en omfattande förbättring av vaginal hälsa och minskad infektion. 

Vad är Vaginal HIFU?

Det är en ultraljudsapplikation som stimulerar kollagen tillväxten i den vaginala väggen så att din vagina återfår elasticitet blir fylligare och återfuktad. 

Vilka är fördelarna med vaginal HIFU?

Dina vaginala väggar blir tjockare och starkare och kommer att förlora torrhet. Detta kommer att öka din sexuella njutning och bromsa effekterna av åldrande. 

Hur genomförs behandlingen?

Ett litet munstycke är insatt i slidan som avger låga energipulser som tränger dina vaginala väggar och stimulerar kollagen tillväxten. HIFU behandling är en skonsam applikation av hög intensitet ultraljud som går djupt in i vävnaden. 

Hur lång tid tar det?

Behandlingen tar mindre än en halvtimme. Du kommer förmodligen att vara på kliniken cirka en timme. 

Är det smärtsamt?

Vissa kvinnor har sagt att Hifu behandling är något obehagligt, men de flesta kvinnor känner inte någon smärta

Behöver jag ta ledigt från arbetet?

Nej, du kan gå tillbaka till dina normala aktiviteter direkt efter.

Kommer jag behöver mer än en behandling?

HIFU behandling kommer att kräva 2 eller 3 behandlingar beroende på person.

Hur länge håller resultatet?

Resultatet varar länge, det varierar ifrån person till person men mellan ett år och ett halvt år, eftersom förändrade hormoner kommer att påverka dina vaginala område som du åldras. Om du vill prata om HIFU vaginal föryngring, kontakta oss för att boka tid för en konsultation och vi kommer att ge dig råd om den bästa behandlingen för att passa just dina behov.

Priser

Vaginal HIFU

2 390 kr
 • Ordinarie pris 2 900 kr.

  Pris per gång.

Prislistor och efter behandling

Gillar du? Dela med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn