Ett steg närmare hälsa!

LTG WInner Logo

På grund av covid-19 kommer vi endast ha öppet under onsdagar, torsdagar och fredagar de kommande veckorna. Inbokade tider utöver dessa dagar har därför avbokats, ni får gärna kontakta oss för att boka in en ny tid.
Uppdatering: Vi återgår till 5 dagars vecka den 25 maj.

Om oss

Kina-Terapi är en klinik som erbjuder traditionell kinesisk medicin. Vi hjälper våra kunder att hålla sig hälsosamma med bland annat akupunktur, Tui-Na-massage, koppning och zonterapi. Dessa behandlingar gör kunderna friska, starka och fulla av energi, samtidigt som de känner sig avslappnade och kan njuta av livet.

Kina-Terapi grundades 2009. Under 2014 utökade vi våra tjänster samtidigt som vi renoverade lokalerna och tog in nya produkter och maskiner. Vi har även fått äran att ha Fan Shisheng (en av Kinas 500 främsta terapeuter inom kinesisk medicin) som vår terapi- och örtkonsulent. Vårt mål är att erbjuda de allra bästa hälsobehandlingarna och de mest avslappnande terapierna för våra kunder och att få vara din privata läkare för livet.

Vi tar aldrig några genvägar med dina behandlingar. Vi litar på traditionell kinesisk medicin och kommer aldrig använda syntetisk medicin för din kropp.