fbpx

Hudföryngring / hollywood peeling

Hollywood Black Laser Peel exfolierar och föryngrar huden, vilket resulterar i utseendet på små rynkor och pigmentering, förlust av porer och den aktiva fasen av akne.

Kina Terapi  använder aktivt kol som värms upp av TKM värme lampa och hjälper till att penetrera huden. Proceduren avslutas med en Q-switched Nd: Yag-laser, vilket får kolpartiklarna att ”explodera”, vilket får porerna att krympa, skala och regenerera helt.
Ljusimpulserna från lasern känns som små klämmor på huden, så behandlingen är inte smärtsam eller obekväm. Behandlingsresultat kan ses efter den första behandlingen och det finns ingen återhämtningstid.

De bästa resultaten uppnås ungefär 5 gånger i en serie behandlingar, som kan göras varannan vecka. Därefter kan behandlingen upprepas så ofta som önskat, och bibehålla en frisk glöd på huden. Med denna behandling kommer din hud att se bäst ut i vardagen. Behandlingen är utmärkt för att förbättra hudens utseende, även när du vill förbereda dig för en viktig händelse eller fest.

Prislistor och efter behandling

Gillar du? Dela med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn