fbpx

Ett steg närmare hälsa!

LTG WInner Logo

På grund av covid-19 kommer vi endast ha öppet under onsdagar, torsdagar och fredagar de kommande veckorna. Inbokade tider utöver dessa dagar har därför avbokats, ni får gärna kontakta oss för att boka in en ny tid.
Uppdatering: Vi återgår till 5 dagars vecka den 25 maj.

Hudföryngring / hollywood peeling

Hollywood Black Laser Peel exfolierar och föryngrar huden, vilket resulterar i utseendet på små rynkor och pigmentering, förlust av porer och den aktiva fasen av akne.

Kina Terapi  använder aktivt kol som värms upp av TKM värme lampa och hjälper till att penetrera huden. Proceduren avslutas med en Q-switched Nd: Yag-laser, vilket får kolpartiklarna att “explodera”, vilket får porerna att krympa, skala och regenerera helt.
Ljusimpulserna från lasern känns som små klämmor på huden, så behandlingen är inte smärtsam eller obekväm. Behandlingsresultat kan ses efter den första behandlingen och det finns ingen återhämtningstid.

De bästa resultaten uppnås ungefär 5 gånger i en serie behandlingar, som kan göras varannan vecka. Därefter kan behandlingen upprepas så ofta som önskat, och bibehålla en frisk glöd på huden. Med denna behandling kommer din hud att se bäst ut i vardagen. Behandlingen är utmärkt för att förbättra hudens utseende, även när du vill förbereda dig för en viktig händelse eller fest.

Priser

Hudföryngring

1 785 kr
  • per gång

Hudföryngring

Paketpris
5 950 kr
  • Paketpris för 5 gånger

Prislistor och efter behandling

Gillar du? Dela med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn