fbpx

Fettfrysning (cryolipolys) Coolshaping

Fettfrysning (cryolipolys) Coolshaping är en enkel behandlingsmetod där vi använder ett eller flera handenheter som med hjälp av vakum suger in fettlagret och kyler ner fettcellerna . Fettcellerna är mindre tåliga mot kyla än andra celler. Fettcellerna inträder i ett stadie som kallas Apoptos dvs att fettcellerna dör , medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas. Inget obehag och inga biverkningar.

Frysa bort fett är en icke-kirurgisk fettreducerande behandling som passar perfekt för dig som vill förändra någon eller några delar av kroppen utan att du behöver låta kliniken ta till kniven eller utsätta dig för fettsugning.

Coolshaping är ingen operation. Du behöver inte bli sövd eller få lokal bedövning.

Du kan återgå till jobb efter behandling , ingen konvalescens . Inga medicinska förband krävs  efter behandling.

Tränar du? Äter hälsosamt men blir inte av med kärlekshandtagen? Med fettfrysning kan du frysa ner fett på önskade områden och utan biverkningar.

På en behandling kan du nå en reducering upp till 20%

Fettfrysning använder lokal kontaktkyla för att döda och eliminera fettceller under huden. Endast fettcellerna fryser och elimineras medans hudceller och vävnad inte påverkas. Med fettfrysning behövs inga kirurgiska ingrepp, ingen återhämtningstid eller biverkningar.

Själva behandlingen inleds med långsam nedkylning tillsammans med vakuum. Huden når sedan rätt temperatur, Under denna behandlingstid kan du njuta av tillvaron.

Direkt efter behandlingen kan huden sticka och kännas bortdomnad, men detta är normalt. Ingen annan större förändring i huden är normalt. Efter 3-4 dagar börjar fettcellerna att brista. Denna inflammatoriska process håller i sig i ungefär 14 dagar och kroppen arbetar hårt med att tömma dem döda fettcellerna på innehåll med hjälp av kroppens naturliga återuppbyggande och läkande process. Fettcellerna har nu krympt och absorberas långsamt av kroppen.

30 dagar efter behandlingen har den inflammatoriska processen lugnat ner sig, delar av fettcellerna som har dött håller fortfarande på att absorberas av kroppen och denna process kan pågå i upp till 90 dagar efter behandlingen. En minskning av fettceller kan nu märkas i fettlagret. En fettfrysning behandling kan minska upp till 20% fett på endast en behandling.

Efter en behandlingen kan huden rodna, bli blå, svullen, sticka och kännas bortdomnad. Dessa avtar efter ett par dagar.

Någonting som är viktigt att vara medveten om är att en fettfrysning behandling inte kan användas som en bantningsmetod, behandlingen är utformad för personer som har små fettdepåer på kroppen som dem vill minska som kärlekshandtag eller muffinsmage.

Prislistor och efter behandling

Gillar du? Dela med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn