fbpx

EM Power Slim behandling motsvarande mer än 20 000 smärtfria situps eller knäböj.

En enda behandling tar bara 20 till 30 minuter och därefter kan kunden återgå till sin dagliga rutin, 2-3 behandlingar per vecka, skulle vara tillräckligt för ett perfekt resultat för de flesta.

Generellt rekommenderas 4-6 behandlingar.

På en behandling förbränner man upp till 2,300 kalorier.

Olika träningsprogram

EM Power Slim`s unika träningsprogram består av en serie av ett faktiskt fysiskt träningsprogram, som är idealiskt utformat för maximal stimulering som leder till bästa resultat.

Dessutom är EM Power Slim en extremt effektiv behandling som äger rum under 10-14 dagar, snarare än månader och månader på gymmet. Man kan dessutom göra så att man får mer definierade magrutor och spänstigare skinkor.

Handenheterna placeras på det område som man vill behandla mage, lår, rumpan, biceps triceps samt vader.

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används inom estetisk medicin. Den använder ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå.

Elektromagnetiskt fält passerar icke-invasivt genom kroppen och interagerar med motorneuroner som går in i själva muskelfibrerna och därefter utlöser supramaximala muskelsammandragningar. Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning.

EFFEKTER PÅ MUSKLER

Nyligen genomförda studier rapporterade att i genomsnitt 17 – 18% ökning av magmuskeltjockleken observerades hos behandlade patienter en till två månader efter HI-EMT-behandlingar.

EFFEKTER PÅ FETT

Flera nyligen genomförda studier med CT-, MRI- och ultraljudsutvärderingar har rapporterat cirka 21% minskning av subkutant fettlager hos patienter som behandlats med HI-EMT-baserad enhet på buken.

EM Power Slim använder de mest avancerade och intensiva elektriska muskelstimulatorn. Fokuserat elektromagnetiskt fält passerar genom all hud och fett för att effektivt stimulera musklerna, vilket ger de mest intensiva kontinuerliga sammandragningar som är idealiska för muskelväxt och fettförbränning.

En mängd kliniska studier från USA visar med hjälp av Ultraljud, CT röntgen och Magnetröntgen att klienter har minskat över 20 % i fett och ökat 18% i muskelmassa efter behandlingen är klar.

Behandlingen utförs med att kunden ligger på en brits.

Prislistor och efter behandling

Gillar du? Dela med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn